Over mij - Jan Hogema
15462
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15462,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Helder en sprekend!

van verandering naar inzicht

Ben je op zoek naar een helder ontwerp voor je website, huisstijl, drukwerk of social media? Zoek je een partij die de visuele communicatie van je bedrijf op zich wil nemen? Voor een duidelijk, authentiek ontwerp ben je hier aan het goede adres! Van suikerzakje tot personeelsblad. Van Facebook tot digitale nieuwsbrief.

Met ruim twintig jaar ervaring als grafisch ontwerper heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Die zie je terug in mijn heldere, sprekende ontwerpen. Ze zijn vaak strak, maar toch net even anders. Helder, en een tikje eigenwijs. Ik heb een passie voor kleur en gebruik mijn intuïtie als ik ontwerp. Ik wil de ware aard van jou of je bedrijf laten zien – het beste wat je de wereld te bieden hebt. Dát trekt mensen aan, daarmee val je op. Ik hou van mensen die anders durven zijn. Want door te kiezen voor wat je raakt, inspireer je anderen.

Voordat ik aan het werk ga, wil ik je leren kennen. Het creatieve proces gaat namelijk pas echt bruisen als we elkaar begrijpen. Samen formuleren we het perfecte antwoord op jouw vraag. De nieuwe ideeën die we ongetwijfeld bedenken, nemen we direct mee.

Als zelfstandig ontwerper ben ik flexibel op alle fronten. Ook als de budgetten niet tot in de hemel reiken, vinden we een manier om tot een vruchtbare samenwerking te komen. Ook kaders dagen uit tot creativiteit. Ik verheug me op je komst!